Akadálymentes verzió

Eseménynaptár

HKSzeCsPSzoV
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
További események

NYERTES PÁLYÁZATOK:


 

         

  

Hír keresése: 

2020.11.24 18:54

Személyes ügyfélfogadás szünetel

Tisztelt Felhasználóink!

Az a felelősség, amit több, mint kétszázezer ember egészséges ivóvizének biztosítása
jelent, arra késztette társaságunkat, a DAKÖV Kft.-t, hogy minimalizáljuk a folyamatos vízellátás fenntartását biztosító munkatársaink fertőződésének kockázatát. Ehhez kérjük és megköszönjük felhasználóink együttműködését és támogatását, valamint megértését az esetleges kényelmetlenségek miatt.
Tájékoztatjuk Önöket. hogy a koronavírus terjedésének korlátozása érdekében 2020. november 16-tól, határozatlan ideig szüneteltetjük a személyes ügyfélfogadást az ügyfélszolgálatainkon.

Természetesen kollégáink telefonon illetve elektronikus úton az továbbra is segítik az ügyintézést az ügyfélszolgálatok hivatalos nyitvatartási idejében.
Valamennyi víz- és szennyvízszolgáltatással kapcsolatos ügy intézése továbbra is biztosított telefonon: 29/360323, 70/315 1709-es telefonszámokon, online: ugyfelszolgalat.dabas@dakov.hu e-mail címen vagy postai úton: DAKÖV Kft.
2370 Dabas, Széchenyi út 3.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy lehetőségük van minden hónapban a vízmérő állást bejelenteni, ennek részleteiről kérjük tájékozódjon honlapunkon a www.dakov.hu-n
keresztül elérhető e-ügyfélszolgálatunkon. A diktálás nem zárja ki a havi átlagmennyiségről számla kiállítását, amennyiben a diktálás valamilyen ok miatt elmarad.
Lehetőségük van elektronikus számlát igényelni, ennek részleteiről szintén honlapunk e-ügyfélszolgálati moduljában tudnak tájékozódni.

Az országban kialakult körülményekre való tekintettel javasoljuk, hogy a víz- és szennyvízszolgáltatásról szóló számlát ne postán, postai csekken fizessék be!
Kártyás befizetésre Társaságunk lehetőséget biztosít honlapján keresztül, ez Önöknek semmiféle egyéb költséggel nem jár és csak egyszeri regisztrációt igényel.
Ha ezzel nem kívánnak élni, utalhatják a számlájukat, ilyen esetben kérjük a számla
sorszámát és a felhasználási hely azonosítót minden esetben tüntesse fel a közleményben!
A postai csekken lévő QR kód is alkalmas a befizetésekre! Egy egyszerű QR kódolvasó program letöltésével, telefonjukról kényelmesen befizethetik a vízdíj számlájukon található csekket!

Köszönjük az együtműködésüket és megértésüket!
DAKÖV Kft.


Nyomtatható verzió
Látogatottság: 321